Změna smluvních podmínek PDC od 1/10/2019

Vážení klienti, 

 

dovolujeme si Vás upozornit na změnu smluvních podmínek při využívání služeb PREVENT Dental Care s.r.o. (PDC) s účinností od 1. října 2019. Nové smluvní podmínky najdete ZDE.

 

Při Vaší první nejbližší návštěvě budete v recepci požádáni o podepsání souhlasu s novými smluvními podmínkami. Souhlas si můžete také stáhnout ZDE a podepsaný přinést s sebou. 

 

Přehledný popis k aktuálním cenovým podmínkám PDC najdete vždy také na našem webu www.preventdc.cz/ceny.

 

Nejdůležitější změny

 

Zdravotní pojištění v současné době pokrývá jen malou část stomatologické péče, v řadě případů výkony s použitím zastaralých postupů a materiálů. PDC s ohledem na vlastní přesvědčení a cíle poskytovat pouze kvalitní stomatologickou péči ošetření nekvalitními materiály a zastaralými postupy NEPOSKYTUJE.

 

Poskytované úkony péče hrazené zdravotní pojišťovnou

 

> vstupní a preventivní prohlídky v rozsahu stanoveném příslušnými předpisy

> vybrané protetické výrobky (částečná úhrada)

Nadstandardní péče hrazená klientem a stanovení ceny

 

V ordinacích PDC chceme nadále poskytovat pouze kvalitní nadstandardní péči s využitím nejmodernějších nástrojů. Ceny jednotlivých výkonů se mohou objektivně lišit zejména v závislosti na rozsahu zdravotních potíží a poškození, časové náročnosti ošetření, úrovně součinnosti klienta, druhu a množství použitého materiálu, použitého přístrojového vybavení apod.

 

Klient se může vždy dopředu informovat na předpokládanou cenu plánovaných výkonů a služeb PDC. Konečná cena výkonu se může od předpokládaného plánu lišit v případě neočekávaných okolností nastalých v průběhu poskytování výkonů.

 

Při stanovení ceny výkonů a poskytovaných služeb vychází PDC ze základní hodinové sazby ordinace. PDC stanovuje základní hodinovou sazbu ordinace na úrovni střední hodnoty sazby doporučené pro stomatologickou péči v Praze. Od 1. října 2019 činí naše základní hodinová sazba ordinace 3.600 Kč pro výkony lékaře a 1.600 Kč pro výkony dentální hygieny. 

 

Přednostní termíny

 

V případě požadavku klienta nabízíme objednání klienta v přednostním termínu, který vznikne poskytnutím služeb mimo uvedené ordinační hodiny nebo reorganizací kalendáře návštěv. Na přednostní termín není nárok. Ošetření v přednostním termínu je účtováno s příplatkem 100%.

 

Storno poplatky

 

PDC plánuje výkony a poskytuje služby v předem objednaných a výhradně rezervovaných termínech.

Vzhledem k vysokým nákladům poskytované péče stanovujeme od 1. října 2019 smluvní storno poplatky za nevyužitý objednaný termín následovně:

 

> 500 Kč za každých započatých 15 minut objednaného termínu v případě 1. absence

> 750 Kč za každých započatých 15 minut objednaného termínu v případě 2. a další absence

 

Za nevyužitý objednaný vyhrazený termín je považováno, pokud se klient v objednaném termínu nedostavíneomluví svou neúčast, nezruší nebo nezmění objednaný termín nejpozději 24 hodin předem, a to telefonicky v ordinačních hodinách nebo e-mailem na kontaktech uvedených na webu www.preventdc.cz, nebo se dostaví pozdě tak, že není možné ve zbývajícím čase provést naplánované výkony. V případě opakovaných absencí nebo neuhrazení storno poplatku v době splatnosti si PDC vyhrazuje právo okamžitě s klientem ukončit spolupráci a vyřadit jej z evidence. Ukončení spolupráce nemá vliv na vymáhání případných pohledávek.

 

Pokud Vám smluvní podmínky nebudou vyhovovat, nebudete chtít nadále využívat našich služeb a máte u nás rezervovaný termín, napište nám prosím na info@preventdc.cz, abychom termín uvolnili pro jiné zákazníky.

 

Přeji příjemný den

 

Jan Hes

 

Jednatel PREVENT Dental Care s.r.o.

 

Objednejte se k nám

+420 284 680 240
info@preventdc.cz
Březiněveská 3, Praha 8

Náš tým Služby Ordinace Ceny Kontakt Blog